U gaat bouwen ...

En wil zich eerst zo goed mogelijk informeren. U bent waarschijnlijk niet zo vertrouwd met de verschillende soorten materialen die bij het bouwproces worden gebruikt. Bij uw zoektocht zult u allerlei informatie ontvangen die soms tegenstrijdig klinkt. Logisch, iedereen probeert zijn handelswaar zo goed mogelijk te verkopen.

Daarom is het best dat u op verschillende plaatsen prijs vraagt en daarna rustig uw tijd neemt om de prijsofferte door te nemen en te vergelijken. Als de tijd u daarvoor ontbreekt of u wil extra advies van een deskundige, kunt u best een management bureau contacteren dat gespecialiseerd is in woningbouw. Het bureau zal u een commissie aanrekenen maar deze commissie zal u echter dubbel en dik terugverdienen. Het bureau werkt immers onafhankelijk en zal omwille van zijn contacten in de bouwwereld voor u de meest voordelige prijs kunnen bekomen, rekening houdend met uw wensen qua smaak en confort.

Naast de traditionele bouwmethode die u bekend is omdat ze het meest voorkomt in onze streken, wordt er ook hoe langer hoe meer met hout gebouwd.

Designed and powered by Proximedia