Verkoop van houtproducten

Ruwbouw

Waarom bouwen of verbouwen met hout?

Er kunnen natuurlijk nog veel andere en positieve punten over houten woningen verteld worden maar dat zou ons te ver leiden. Daarom vragen wij u om eens contact op te nemen met een gespecialiseerd managements- en studiebureau dat alles over houtbouw kent. Zij zullen afhankelijk van uw wensen U nog meer kunnen overtuigen van de voordelen van houtbouw, maar u ook wijzen op die zaken waar goed moet voor worden opgelet. Een prijsofferte kan je daar ook bekomen en in een verder stadium kunnen zij een volledige studie en tekening van jouw woning maken.

Waarom? Daarom!

  1. Houtbouw is geen chaletbouw! Alle mogelijke stijlen van woningen kunnen uitgevoerd worden met houten wanden en een houten roostering terwijl alle soorten afwerking mogelijk blijven zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant (cederbekleding, gevelmetselwerk rond het houtskelet, gyprocwanden, planchetten, ...)
  2. Vergeet niet te informeren over houtbouw bij uw bouwplannen. Het is vrijblijvend en u zal blij verrast zijn. Zelfs als u allerlei negatieve verhalen hoort over houten woningen, vraag ik u tocg langs te gaan bij bekwame houtbouwers. Zij zullen al deze negatieve punten ontkrachten. Negatieve kritiek wordt ofwel verteld door mensen die hun eigen, ander systeem willen verdedigen of door mensen die het ongeluk gehad hebben dat een onbekwame houtbouwfirma hun woning heeft gezet. Dit kan echter in alle bouwsystemen gebeuren en het wijst er nogmaals op dat je je eerst goed moet informeren.
Designed and powered by Proximedia